Raggmunkar med stekfläsk och lingonsylt
- Matrelaterat
- 4 mars
- 1 min läsning
Husmanskostens kung! Krispiga, gyllenbruna raggisar som doppas i lingonsylt och ackompanjeras av ett rejält lass stekfläsk - Himla gott och enkelt att tillaga. Här går vi igenom hur du gör riktigt goda raggmunkar. Bjud nära och kära på denna underbara klassikern. Häng med!

Det bästa med raggmunk är att det är enkelt att laga men ändå känns som en riktig festmåltid. Lite som pannkakor, fast med en rustik touch och en extra dos kärlek från potatisen. Och låt oss vara ärliga – den där kombinationen av salt, fett och sött från lingonsylten? Magisk!
Kavla upp ärmarna, värm upp stekpannan och njut av en riktig svensk klassiker. Servera med iskall mjölk eller varför inte en snaps för den som vill fira extra?
Följ oss på Facebook och Instagram för mums!
Comments